Recept på smarrigt LCHF bröd. FiberHusk, 300 g Bästa frukostbrödet och så enkelt att göra. 4 st ägg2 dl creme fraiche3 dl linfrön0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön2 tsk brödkryddor från santa maria2 tsk bakpulver0,5 dl fiberhusk Mixa ihop alla fröer, bakpulver, kryddor & fiberhusk i en mixer till ett mjöl. Häll ner smeten i en brödform och grädda på 175 graderi ca 35 minuter. 2 tsk brödkryddor
Till lunch idag gjorde jag LCHF-tunnbröd. Tycker ni om LCHF-pastan så störs ni antagligen inte av fiberhusksmaken och då kan jag verkligen rekommendera dessa tunnbröd
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön
Vi har ju vår lilla kvällsritual då vi tar oss en kopp te och ett par kex eller knäckebröd med ost och det drar med sig lite jobb eftersom sådana kex inte kan köpas