Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Foto. Martina Ca 546 kcal/port med potatis Ca 395 kcal/port utan potatis 5Â port 5Â st kotletter fett bortskuret Salt och svartpeppar 10 st champinjoner 2,5 dl matlagningsgrädde 15% 2,5 dl lätt creme fraiche 15% 1/2 dl kinesisk soya 1/2 dl ketchup ca 1 kg potatis Gör så här
Jag gjorde fattiga riddare nu ikväll och jag hade glömt hur enkelt och gott det faktiskt är. Senast jag åt det var jag nog 7-8 år gammal och Stephanie hade aldrig ätit det någon gång i hela sitt liv innan idag och då var jag ju bara tvungen att göra fattiga riddare