Tuttul – Tunnbröd jäst. 1smör eller olja. 1mjölk eller växtbaserad mjölk. 1honung. 1salt. 1fänkålsfrö. 1anisfrön. 1rågsikt. 1ekologiskt vetemjöl Svt
Honungsfrallor Deg3 g jäst [3 krm] 350 g vatten, kallt, [3,5 dl] 330 g rågsikt [6 dl] 120 g vetemjöl special [2 dl] 30 g honung [1,5 msk] 8-10 g salt [ca 1,5 tsk] www.koket.se
Sirapslimpa Sirapslimpa är väl inte det nyttigaste brödet man kan äta men det är ganska gott. Jag tycker det är härligt att kunna variera mellan olika sorters brödToves kök
Nattjäst deg blir frallor till frulle Den långsamma jäsningen i kylskåp gör att brödet blir godare tycker jag. Det ger bra glutentrådare och en mer utvecklad smak på brödetMat i kvadrat