Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
En hemgjord remouladsås sätter piff på det mesta, som till exempel hemgjord fish & chips. Det här är min version på denna goda och användbara sås som även passar till både råa eller kokta grönsaker
Här kommer lite mat tips. Det här behöver du. 4 st kycklingfilér Salt & peppar kryddor. Sås. ½ burk soltorkade tomater (Ridderheims) + 2 msk av marinaden 1 msk balsamicovinäger 4 msk tomatpuré 1 msk kikkoman soya 1 msk oxfond (kan skippas) 1 burk creme fraiche (2,5dl) 4 dl gräddeSalt & peppar 1 kruka persilja
Jag hade tärnad fetaost, röda och gula tomater, bacon och oregano i mina muffins och det passade bra ihop, om jag skulle ha i något mer så kanske det skulle vara soltorkade tomater i själva smeten för att ge den mer smak
I fjol arbetade jag på cafeét fram till nyårsafton och hade förmånen att få landa hemma hos mina goda vänner i Helsingborg lagom till nyårskvällen och blev bjuden på middag