1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Svängde ihop en snabb cheesecake, en av mina favorit desserter. Det är ju klart man inte kan äta fin middag utan att ha en efterrätt att mumsa på till kaffet
Gud så dålig jag varit på att lägga in receptet på midsommardestrten jag bjöd på som jag lovade. Men bättre sent än aldrig säger man ju så här är receptet
Tvätta potatisarna noga och stick några hål med en vass kniv. Baka dem i mikrovågsugn på full effekt i cirka 10–15 minuter eller mitt i ugnen på 225 grader i cirka 1 timme
Äntligen är det svampsäsong. Just nu går det att hitta en hel del kantareller i skogarna och tänkte därför att det ju inte kunde passa lämpligare än att dela med mig av mitt recept på vegetarisk kantarellpaj