Kerstins recept

Kerstins recept

  • 6 Recept
Kött, fisk, veg. Bakning
Marockansk rissallad

Marockansk rissallad

Jag vet faktiskt inte om man verkligen brukar tillaga sådan rissallad i Marocko, men hårdkokta ägg som garnering förekommer mycket ofta, och risröra med tonfisk och ägg är mycket populärt i norra Afrika
Matig sallad á la Maja

Matig sallad á la Maja

Här kommer ett recept på den sallad jag brukar göra/äta flera gånger i veckan. Eftersom att det är mitt hopplock så brukar måttangivelserna kunna variera, men de som står här nedan är de mängd jag använde när jag senast gjorde salladen

Rotselleribiffar & äppelraita

Receptmakare. Jag är mig själv tacksam för att jag gillar att laga mat. Igår såg jag verkligen framemot att få ställa mig bakom pannorna (jag har varit i Göteborg flera dagar och inte lagat annat än kaffe) och riva till biffar till ett helt kompani (det vill säga mig, Anna W och så ett gäng matlådor)