Focaccia är ett klassiskt italienskt bröd som kommer från Ligurien där vi var i somras bland annat och vandrade mellan byarna i Cinque Terra, men man kan faktiskt äta det lite överallt och även förstås hemma
Ugn. 225 grader. Lägg havregrynen i en skål och häll över vatten. Låt det stå och svälla ca 30 minuter. Smält margarinet och häll i havregrynsblandningen
Ny helgfavorit har det här blivit. Mannen går upp och sätter igång brasa, hämtar ved och tidning och jag rör ihop deg och börjar trycka ut kakor och steka
Lepinja/ somun är ett bröd som serveras på Balkan oftast med cevapcici och pljeskavice. Brödet heter olika beroende på var man kommer ifrån och ofta är det rutmönstrat på toppen
Matbröd. Matbröd,. Ost- och timjanscones. Publicerat 2016-02-01 12. 01. 00 i. Otroligt saftiga och smakrika scones som gör succé till helgfrukosten eller en kopp te en helt vanlig dag