Bröd

Bröd

Focaccia med rosmarin

Focaccia med rosmarin

1 bröd 25 g jäst 2 1/2 dl vatten 6 - 7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar ca 400 g) 1/2 tsk salt 1/2 dl olivolja 1 msk havssalt 2 kvistar rosmarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gifflar

Gifflar

Små gifflar är trevliga att servera till frukosten, men också som brytbröd till sallad och soppor. Smält smöret
Brytbröd med surdeg

Brytbröd med surdeg

Smält smöret och låt svalna till 37 grader. Smula jästen i en bunke, tillsätt smöret, honung, vattnet, surdegen och nästan allt mjölet
Brytbröd till festen

Brytbröd till festen

En sen knytkräftskiva var vi på i helgen, vårt ansvar var att baka bröd och det gör ju jag så gärna. Vi gjorde två olika bröd, det första var ett ljust brytbröd som blev fluffigt och väldigt gott