Vill man variera sina scones kan blanda i bär som jag gjorde i mina blåbärsscones. Scones kan vara en de bästa frukostbröden som finns, imorse gjorde jag sconesmuffins eller scones i muffinsformar om man så vill
Smula ner jästen i en degbunke. Häll det fingervarma vattnet över och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt salt, 2 msk olivolja, hälften av den smulade osten, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special
Skala eller skrubba potatisen och skär den i stavar. Blanda potatis och majsstärkelse i en skål. Bred ut potatisstavarna på två plåtar med bakplåtspapper
Putsa, salta och peppra filéerna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Lägg över köttet i en ugnssäker form och stek i ugn på 175º tills innertemperaturen är 65º
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra