Kato

Kato

  • 9 Recept
Pastasås med kyckling

Pastasås med kyckling

Här kommer ett recept vi använder rätt ofta men som jag inte tror jag bloggat om. En enkel och god pastasås med Kyckling
Kladdkaka med mjuk chokladkola och kladdkakans dag!

Kladdkaka med mjuk chokladkola och kladdkakans dag!

Kladdkaka med mjuk chokladkola och kladdkakans dag. Idag är det kladdkakans dag, hurra för kladdkakan. Jag har gjort så många olika varianter men den här hör till en av mina favoriter
Kladdkakans dag idag =)

Kladdkakans dag idag =)

Kladdkakans dag idag =). Idag är det ju kladdkakans dag och då måste man ju göra en riktigt god kladdkaka för att fira det =) Jag funderade ett tag på att göra kladdkakemuffins eller en vit kladdkaka men till slut bestämde jag mig för att göra en klassisk kladdkaka och den blev jättegod som vanligt =) Åt dessutom kladdkaka redan på förmiddagen idag på fåfängan när vi åt brunch där och den var också god fast chokladtårtan som de hade för några år sen var ännu godare
Mshabak- Friterade kringlor

Mshabak- Friterade kringlor

Mshabak är en efterrätt som görs i olika delar av världen. Den är en favorit i bla hela Mellanöstern, Indien, Iran och Turkiet
Helstekt fläskytterfilé i ugn

Helstekt fläskytterfilé i ugn

Helstekt marinerad fläskytterfilén i ugn tillsammans med wokgrönsaker och potatis, fläskytterfilén var perfekt tillagad och väldigt mör
Boostad vaniljkaka

Boostad vaniljkaka

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa socker och ägg pösigt, blanda bakpulver och mjöl och rör ner i smeten, till sist häll i det kokande vattnet
Kanelbullar ♥

Kanelbullar ♥

Ni har väl inte glömt bort kanelbullens dag. …. en enda gång per år. Nu på tisdag den 4. e. Borde nästan var oftare
Fredagsfeeling med dansk drömkaka till många i långpanna till fredagsfikat

Fredagsfeeling med dansk drömkaka till många i långpanna till fredagsfikat

Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak