1. Skölj filéerna i kallt vatten och skär dem i bitar. Koka en lag av ättikssprit, vatten, socker, krossad vitpeppar, krossad kryddpeppar, lagerblad och kryddnejlikor
Ingredienser Portioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Happy Friday. Det blev en kort vecka på kontoret, eftersom jag var på tjänsteresa till Tyskland. Nu kör vi full fart mot helgen och födelsedagsfirande för hela slanten
Nu till midsommar kan det vara gott med fisk som omväxling till grillat kött. Att samlas kring grillen är kul och för dem som älskar fisk blir foliepaketen uppskattade
Tillsammans med den grillade fisken i paketet hade vi färskpotatis. Salta och peppra fisken. Fördela den sedan över fisken och vik ihop till täta paket
Skär bort skinnet på laxen och skär upp biten i tio lika stora bitar. Ta bort den grova stjälken på spenaten, skölj bladen och låt dem rinna av på ett hushållspapper