Snabba fisken, den tar lika lång tid att laga som det tar för potatisen att koka. 4 personer500 gr torsk, just idag blev det msc märk torskrygg från frysdisken3 dl medelhavsyoghurt2 msk vetemjöl1 dl hackad persilja och gräslök blandatriven pepparrot (efter tycke och smak samt beroende på hur stark den är)1 stor citronklyftasalt och pepparLägg upp torsken i en ugnsfast form, salta och pressa över citronen
Måndag kväll är sällan den kväll då man experimenterar i köket. Oftast kör man på ett säkert kort, något man lagat tusen gånger och skulle kunna göra i sömnen
God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more