Oxfilé

Oxfilé

  • 2 Recept
Oxfilé med vitlökssmör

Oxfilé med vitlökssmör

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 700 gram oxfilé 1 st smör , skirat, till stekning 1 odefinierad salt 1 odefinierad peppar Vitlökssmör 150 gram smör , normalsaltat 2 st vitlöksklyfta(or) 2 msk persilja , hackad 1 odefinierad worcestershiresauce , några droppar Redskap 1 odefinierad plastfilm , eller smörpapper Köp receptet
Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås

Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås

champinjoner 1 msk margarin eller smör 2 dl crème fraiche 1 tsk soja (kinesisk) 1 tsk salt 1 krm peppar Sås 2 schalottenlökar 2 msk margarin eller smör 3 msk socker 2 krm grovmald svartpeppar 4 dl vatten 1 dl koncentrerad kalvfond 1 dl balsamvinäger 2 msk soja 2 1/2 msk maizenaredning för mörka såser Parmalindad oxfilé 1 1/5 kg oxfilé 8 skivor parmaskinka 2 msk margarin eller smör 2 tsk salt 1/2 tsk grovmald svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen