Parmalindad oxfilé med svampkräm och balsamvinägersås
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 8 Svampkräm 3 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 200 g svamp t.ex Karl Johan. trattkantareller. champinjoner 1 msk margarin eller smör 2 dl crème fraiche 1 tsk soja (kinesisk) 1 tsk salt 1 krm peppar Sås 2 schalottenlökar 2 msk margarin eller smör 3 msk socker 2 krm grovmald svartpeppar 4 dl vatten 1 dl koncentrerad kalvfond 1 dl balsamvinäger 2 msk soja 2 1/2 msk maizenaredning för mörka såser Parmalindad oxfilé 1 1/5 kg oxfilé 8 skivor parmaskinka 2 msk margarin eller smör 2 tsk salt 1/2 tsk grovmald svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.