Värm ugnen till 175º. Skala och skiva potatisen tunt, gärna i matberedare. Pressa vitlöksklyftorna och fräs dem i olivolja i en stor kastrull, utan att de tar färg
Pensla osten med lite olivolja. Grilla snabbt på båda sidor och lägg upp på fat. Ringla över olivolja, flytande honung och strö på rosmarin, basilika och krutonger
Det är verkligen ljuvliga sommarkvällar nu i augusti. Inte sådär tryckande kvavt och varmt utan ljumma vindar utan flugor och mygg – helt perfekt tycker jag
Vilken underbar dag. En ledig dag med hela familjen som har varit helt perfekt. ) Vi började med en lång frukost, för att sen röja i huset och i vår lilla trädgård
Kan vara en helrätt tillsammans med en sallad eller som ett tillbehör till en varmrätt. Ingredienser för 2 portioner eller 4 som tillbehör. Är ni bara 2 som ska äta, så fyller du bara 2 halvor och ska ni ha det som tillbehör fördelar du det i de fyra halvorna. Ingredienser för 2 portioner eller 4 som tillbehör
Min son och min sambos son har precis satt sig på bussen och är på väg på klassresa till Berlin. Min dotter ska på Summerburst i Göteborg i helgen och min sambos andra son ska till Liseberg med skolan
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Servera med valda tillbehör. I franska raggmunkar är det alltid lök. Kan ätas som svenska raggmunkar med fläsk eller bacon och rårörda lingon eller vegetariskt utan fläsk tillsammans med en råkostsallad