Blandat glutenfritt och lite Paris Trots en månad av tystnad så har inte denna lilla bagare varit alldeles sysslolös. Det har bakats lite av varje, men inte så mycket surdegsbröd som man skulle kunna önska Breadnerd
Hårt tunnbröd Detta bröd bakas nästan en gång i veckan. Ett hårt bröd med god kumminsmak. Sätt ugnen på 225 grader. 50 g mjölkfritt margarin Bak & Mat för alla
Glutenfritt Vörtbröd (På teffmjöl) Toppenrecept. Ni ser till höger här vilken mjölmix jag använde. Ingredienser. 7,5 deciliter Finax Mjölmix (450 gram) Veganrecept & Galna Upptåg
Sockerhjärtan - glutenfritt Sätt ugnen på 225º. Skär fettet i sockerbitsstora bitar och lägg i mjölmixen. Finfördela fettet för hand eller i maskin till en grynig massa Matklubben.nu
Glutenfritt frukostbröd Vatten, havregryn, fibrex och mattfett värms upp tillsammans med hälften av vattnet. så att det blir som en gröt Matklubben.nu
Kladdkaka med hallonsås . Kladdkaka. 100 g smör. 2 ägg. 2½ dl socker. 2 dl mjölmix. 1 tsk vaniljsocker. 4. msk kakao ( av god kvalitet). Smält smöret Veronicas glutenfria