Mina favoriter

Mina favoriter

  • 6 Recept
Mina favoriter
Blandat glutenfritt och lite Paris

Blandat glutenfritt och lite Paris

Trots en månad av tystnad så har inte denna lilla bagare varit alldeles sysslolös. Det har bakats lite av varje, men inte så mycket surdegsbröd som man skulle kunna önska
Hårt tunnbröd

Hårt tunnbröd

Detta bröd bakas nästan en gång i veckan. Ett hårt bröd med god kumminsmak. Sätt ugnen på 225 grader. 50 g mjölkfritt margarin

Glutenfritt Vörtbröd (På teffmjöl)

Toppenrecept. Ni ser till höger här vilken mjölmix jag använde. Ingredienser. 7,5 deciliter Finax Mjölmix (450 gram)
Sockerhjärtan - glutenfritt

Sockerhjärtan - glutenfritt

Sätt ugnen på 225º. Skär fettet i sockerbitsstora bitar och lägg i mjölmixen. Finfördela fettet för hand eller i maskin till en grynig massa
Glutenfritt frukostbröd

Glutenfritt frukostbröd

Vatten, havregryn, fibrex och mattfett värms upp tillsammans med hälften av vattnet. så att det blir som en gröt
Kladdkaka med hallonsås

Kladdkaka med hallonsås

 . Kladdkaka. 100 g smör. 2 ägg. 2½ dl socker. 2 dl mjölmix. 1 tsk vaniljsocker. 4. msk kakao ( av god kvalitet). Smält smöret