Glutenfritt Vörtbröd (På teffmjöl)
Veganrecept & Galna Upptåg
Veganrecept & Galna Upptåg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 7,5 deciliter Finax Mjölmix (450 gram)
  • 2,5 deciliter cola (rumsvarm)
  • 1 deciliter vatten (fingervarmt)
  • 1 deciliter mörk brödsirap
  • 3 matsked olja
  • 1 tesked salt
  • 1/2 paket torrjäst
  • 1 tesked ingefära
  • 1 tesked pomerans
  • 1 tesked kardemumma
  • eventuellt 1 deciliter russin
  •  
  • Gör så här
  • Blanda ihop de blöta ingredienserna i en bunke, blanda sedan ihop i en annan bunke de torra ingredienserna. Rör sedan ner mjölblandningen och vispa med elvisp i minst 5 minuter, blanda då i russinen med en slickepott.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.