Karin

Karin

  • 5 Recept
Tillbaka med grova knäckebröd

Tillbaka med grova knäckebröd

Tillbaka med grova knäckebröd. Publicerad 2016-02-18 17. 22. 00 i Allmänt,. Ambitionsnivån är alltid hög, men jag har alltid svårt att komma igång med bloggandet efter årsskiftet, det är så mycket annat som ligger och väntar, veckorna går och plötsligt har halva februari gått, men nu är jag tillbaka igen med åsikter, recept och dryckestips, vi börjar med grova knäckebröd som är passar utmärkt med en mogen brieost och lite fikonmarmelad
Gi Knäckebröd

Gi Knäckebröd

Blanda allt och slå på vattnet. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 150 grader i 50 - 60 min i nedre delen av ugnen
Gi knäckebröd

Gi knäckebröd

Ett nytt recept på Gi knäcke. Ingredienser. 2 dl dinkelmjöl. 1 dl solroskärnor. 1 dl pumpakäror. 1 dl sesamfrön
Lchf Scones / Muffins

Lchf Scones / Muffins

17 Mars 2016. Bröd och Bullar,. Kakor. Lchf Scones / Muffins. Till sylt, måste man ju ha scones. Scones eller muffins, de kan kallas vilket som, de blev i alla fall en lyckan kombo, tillsammans med sylten