Servera direkt med kex eller ett gott bröd. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
På Fabrique i Stockholm stöter de saffranet till sina lussebullar i lite konjak. Inspirerad av det stötte jag mitt saffran till smulpajen med äpple i lite Calvados
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pestooch två soltorkadetomater
Vispa ägg ochsockerporöst, blanda sedan de torra ingredienserna till kakan, och vänd ner i smeten. Vänd ner saffran och vänd ner vattnet och rör tills du fått en en klumpfri smet
Vet dock att min moroch far har hur mycket som helst, så tar det slut här hämtar jag mer där. Jag är ju ingen sylta och safta-tjej, utan mina rabarber går mest åt till kakor