En härligt mumsig äppelpaj med smarrig toscaglasyr och sirapskokta äpplen, kan inte bli godare, dessutom ännu godare nu när det finns svenska äpplen i butikerna
Årets konditor Roy Fares har skapat en bakelse speciellt för Earth hour dagen som var igår, den fanns att köpa på konditorier eller så kunde man helt enkelt baka en själv, vilket jag självklart ville testa på
Använde den här kakan som tårtbotten, blir en mäktig kaka med mycket chokladsmak, jag gräddade den i en form på 26 cm i diameter, men satt i en krage av bakplåtspapper i formen
Just detta recept hade jag tänkt testa redan förra året, blev sugen på att göra just denna fudge för att få en revansch på min smuliga variant och när Remsan intygade att just denna fudge inte blir smulig så måste jag ju självklart testa den
ville testa på en av mina nya pralinformar som jag köpte hos chokladgallerian. Gjorde lite härliga mjölkchokladpraliner med daimtryffel lagom till julafton