Här kombineras dessa smaker med härligt nybakat och knaprigt surdegsbröd. KampanjerDecemberkampanjerAlpha Plus fettsyror -15%Hud- och hårvård -20%JulbakskampanjPresenttips -15%Fyndhörnan
Det här brödet har jag bakat två gånger de senastetvå veckorna och det är så gott. Vill man inte ha hela frön i brödet går det säkert bra att finhacka pumpafrön och solrosfrön
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Det har hänt förut, men nu blev det ett glutenfritt filmjölksbröd. Brödet fick så många ‘likes’ då jag lade upp det på Instagram (#matstugan), så här kommer receptet
Lingonbröd med fänkålsfrön. för att vara på den säkra sidan att brödet är klart -. Det här filmjölksbrödet tar bara 10 minuter att röra ihop,. 1 bröd. Häll smeten i en brödform som rymmer 2 liter,. mät temperaturen, den ska vara 98 grader i mitten 1 bröd
Jag måste dela med mej av ett riktigt gott filmjölksbröd. Fördela smeten i två smorda brödformar. eller aluminiumfolie för att inte brödet ska få för hård skorpa