1 kg bakpotatis, eller stora potatisar. Tvätta potatisen och skär varje potatis i 6–8 klyftor. Lägg i potatisklyftorna och förväll dem 3 minuter. 1Lägg potatisen i en bakpappersklädd långpanna. 1Stek potatisen i övre delen av ugnen cirka 15 minuter
Skala alla rotfrukter o potatisen, hacka i ganska grova bitar. Lägg rotgrönsakerna o potatisen i en kastrull, slå på grädden o det e nu du ser hur mycke mjölk du behöver, det ska täcka grönsakerna precis
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på