Efterrätter

Efterrätter

  • 70 Recept
Halloncheesecake i glas

Halloncheesecake i glas

1. 5 dl vispgrädde. 1200 g färskost. 10. 5 dl strösocker. 11 tsk vaniljsocker. 16 st smulade havrekakor. 1250 g färska hallon
Dulce de leche pannacotta

Dulce de leche pannacotta

Ingredienser. 2 dl grädde. 1 dl dulce de leche. 2 msk florsocker. 1 st gelatinblad. Smulor. Det är aldrig fel med Dulce de leche
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

1 gelatinblad. 2 1/2 dl vispgrädde. 1 tsk vaniljpulver
Fryst mojito cheesecake

Fryst mojito cheesecake

Ingredienser Portioner. 12 bitar 100 g kokosolja 2 msk vit eller ljus sirap 250 g digestivekex 2 1/2 dl vispbar sojagrädde 300 g vegansk färskost 2 dl florsocker 1 1/2 tsk finrivet limeskal 1 1/2 msk färskpressad limejuice 1 dl finstrimlad mynta Topping 2 passionsfrukter 1 tsk finrivet limeskal Lägg till i inköpslistan