Recept. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Grönsaker. Skala morötterna och skär dem i grova bitar. Dela. blomkålen i 4 delar och lägg alltsammans på en ugnsplåt
Vi är många som kan det där med Meatless Monday vid det här laget, och visst är det bra att allt fler lär sig att vegetarisk mat är minst lika god som ”vanlig” mat och lyckas införliva en del vegetariskt bland veckans middagar
Krispiga parmesanchips. Parmesanchips är det perfekta tilltugget, enkelt och supergott♥. Du behöver20 st300 g grovriven parmesanostFärsk timjan1 tsk svartpepparBakplåtspapper
Här kommer receptet på en glass utan natriumkarboksymetylcellulose och annattoekstrakt. När man har som jag bloggat i några år kan det vara kul att se tillbaka på tidigare inlägg
Nu när påsken är över med allt godis och annat gott längtar jag till lite nyttigare vanor igen. Gjorde i ordning flera nyttigare maträtter i går för att ha under veckan
(Knappt märkbar dock men bra för ämnesomsättningen och en skjuts för smaken) så är den en bra soppbas om man vill lägga till vit fisk, kyckling, färskost, yoghurt etc
Ca 6 portioner2 stora auberginerSaltOlivoljaCa 750 g nötfärs1 gul lök4 vitlöksklyftor1 paket krossade tomater lök/vitlök1 msk soja1 tsk OreganoÖrtsaltSvartpeppar3 tomater250 g riven mozarella1 kruka basilika2,5 dl matgrädde (7% eller mer om man så önskar)Skär av ändarna på auberginen och skiva på längden 0,5-1 cm tjocka skivor
72DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste
Nog snack om skolan och över till dagens recept som enligt måndagstraditionen är vegetariskt och denna vecka blir det en enkel pastarätt med broccoli, champinjoner och solroskärnor
Så lustigt för jag hittade det här receptet när jag gick igenom en hög med gamla papper. Det här är ett recept som jag tog fram för väldigt länge sedan, under min studietid