I dag tänkte jag bjuda er på ett av mina favoritrecept från min nya bok Småkakor. Whoopie cookies. Om ni gillar dem tycker jag verkligen att ni ska kolla in resten av recepten i boken
I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienser liksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Ice coffée. Vilken galen värme. Gjorde en fräsch iskaffe imorse som var väldigt svalkande. snabbkaffemellanmjölksockerfritt "vaniljsocker" (från Bodystore, kan köpas HÄR)karamelldroppar från Nutrinick, (finns HÄR)Blanda allt i ett glas och servera med is
GÖR SÅHÄR. Gör så här. BOTTENRiv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. Bred ut i långpanna och grädda ca 10- 15 minuter i 200 grader varm ugn
Kanelbullens dag idag. Har ni bakat eller ätit några bullar. Här blev det inget bullbak, jag har istället ägnat några timmar åt att baka köttfärspiroger
Idag är det chokladbollens dag. En av årets största högtider enligt oss. Denna fantastiska, fabulösa och sprudlande dag infaller alltså den 11 maj varje år
De här kakorna hör till mina absoluta favoritkakor. Spröd kaka, seg dumlekola och god chokladsmak. Mmmm. De är farligt goda, superenkla att göra och dessutom proffsigt snygga
Sonen födelsedagstårta blev en riktig godistårta. -), han äter ju varken tårta eller choklad så detta var mer än tårta för oss vuxna, han önskade sig istället godisnappar och annat gelégodis och isglass, kanske inte riktigt något som jag vill servera till fikat till oss vuxna
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Lite smått och gott att ställa fram till jul måste man väl ha. Här hemma bakas det inte lika ofta nu som förr, dels för att vi är riktigt dåliga på att äta kakor och att det tillslut åker i soporna för att de blivit för gamla
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Vad härligt det har varit i helgen, med sol och ÄNTLIGEN. värme. Jag har plockat massor av rabarber så den här veckan kommer att gå i rabarberns tecken, för i helgen har jag gjort flera recept på just rabarber