Fisk

Fisk

  • 10 Recept
Lax
Snabb lax till pastan!

Snabb lax till pastan!

Den delade jag i portionsbitar innan jag stoppade ner fisken i frysen. 1/2 fiskbuljongtärning. 1/2 fiskbuljongtärning
Ugnsstekt lax med kall dillsås

Ugnsstekt lax med kall dillsås

Fisk. Tillaga i ugnen på 225 grader i ca 15-20 minuter, tills fisken är genomstekt. 06 Feb. 07. 32. Ugnsstekt lax med kall dillsås
Ugnsbakad lax i krämig sås

Ugnsbakad lax i krämig sås

Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Fiskburgare av lax och torsk

Fiskburgare av lax och torsk

Färsk fisk blir bäst i dessa goda  ”Wallenbergare”. Man kan också välja att bara ha en slags fisk  i receptet ovan
Snabb lax med thaismaker

Snabb lax med thaismaker

Go kväll på er,. Hoppas att du haft en härlig måndag. Visst var det ett tag sedan det var något matigt på bloggen
Panerad rödspätta med romröra

Panerad rödspätta med romröra

Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Du behöver. 8 st spättafiléer. 2 ägg. 1 dl vetemjöl. 1 1/2-2 dl ströbröd. salt och citronpeppar
Ugnsbakad lax i jättegod sås

Ugnsbakad lax i jättegod sås

Häll såsen över fisken. Skrivet 2016-02-08 Klockan 21. 36. 00. 4 pers. 4 st laxfileer. salt. citronpeppar. 1 grovt rivet äpple
Lax & spenat pasta

Lax & spenat pasta

Pressa ur vattnet från spenaten och stek ihop med löken, smula över fiskbuljong. Fisk,. 4 st frysta laxfiléer 1 gullök1 vitlöksklyfta3 dl vitvin1 dl vatten3 dl grädde2 fiskbuljongtärning 450 gr bladspenatSaltSvartpeppar maizena Gör såhär Tina spenaten och laxen. 2 fiskbuljongtärning
Lchf Lax med Remouladsås

Lchf Lax med Remouladsås

Fisk och Skaldjur,. Lyckad fisketur i frysen idag. 8 Mars 2016. Sås. Lchf Lax med Remouladsås. Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar
Lax i ugn med grönsaker och krämig sås

Lax i ugn med grönsaker och krämig sås

Såsen rörde jag ihop av philadelphiaost, creme fraiche och fiskfond som jag slog över formen. Lax är tacksamt att laga då den är väldigt lätt att variera och så smidigt att alltid ha några filéer i frysen