Häll i creme fraiche, grädde och tomatpuré och låt röran koka upp. KYCKLINGGRYTA I UGNEN MED BACON OCH CHAMPINJONER4-5 pers1 paket bacon4 kycklingfiléer1 gul lök300-400 g färska champinjoner2 dl creme fraiche0,5 dl vispgrädde2 msk tomatpuré1 dl riven parmesanostSalt och svartpepparGör så här
Kan faktiskt rent av kalla det festmat. Jo, ni läste rätt. Häromkvällen när dottern och jag satt och klurade på vad vi skulle äta för gott på fredagskvällen bad jag henne att säga en ingrediens hon var sugen på, så skulle jag googla det
Behöver du tips och inspiration till midsommarmaten, så finns det en etikett längst ner på sidan som heter "midsommar" och en som heter "tips på mat till midsommar"
Eller använd matberedare med den tunnaste skärskivan. Snart är det semester, på måndag börjar den. Men idag lördag blir det som vanligt ett recept och jag bjuder på…
Sommar och sol. Då passar det bra med en fryst cheesecake med dumle i cheesecakesmeten. Botten är en digistivebotten med smält smör, sen ännu mer dumle på toppen
Ananas och mangoglass. 12 Juni 2016 /. 22. 06 /. Recept. /. Permalink /. 0. I dag gjorde jag smarriga isglassar som i vart fall jag och maken tyckte var goda
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge