Vem kan få nog av nybakatbröd. Sååå gott att ni vill baka fler ofta. När det går fort och det är mjukt och luftigt då har man kommit långt med sitt bröd
Frallorna bakas ut och får jäsa innan de fryses in. Det känns alltid lite lyxigt att kunna bjuda på nybakade frallor till frukosten eller till kvällsmaten
Baka ut degen till 2 knubbiga limpor. Strö lite rågsikt över och skåra brödet med vass kniv på 3-4 ställen. Låt bröden jäsa under bakduk ca 30 min. 1 pkt jäst för matbröd
Degen lärde jag mig sätta under bakkursen på Solhaga Stenugnsbageri och har bakat både baugetter, bröd, focaccia och även pizza enligt brödreceptet många gånger sedan dess
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Grädda mitt i ugnen ungefär 8 minuter tills bröden fått fin färg