Gör så här. Sätt ugnen på 250°, grill. Koka quionan enligt anvisning på förpackningen. Dela på kycklingfiléerna, vispa upp ägget, salta & peppra och riv parmesanosten grovt
Bryn köttet till vacker färg i stekpannan. Skölj ur stekpannan med 1 dl vatten, spara skyn till såsen. Salta och peppra köttet och lägg det på ett ugnssäkert fat, sätt i en köttermometer och tillaga köttet i ugnen i 225 grader till innertemp
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 2 dl matlagningsgrädde
En klassisk och supergod helgmiddag är detta. Passar perfekt som söndagsmiddag så här på hösten. Blir jättegod på älgkött, men går även att använda nötkött tex högrev, fransyska eller grytbitar
Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek. Det är en klassisk dansk rätt som i sin enklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon
Vill du ha mjuka tomater låt det sjuda en stund. 10 små cooktail tomater. Låt det sjuda upp och puttra 5 minuter inna du rör ner tomaterna. 10 små cooktail tomater