Pasta mums – med oxfile, tryffel och kantarellMina föräldrar har köpt nytt hus. Jag avskyr namnet, men älskar rätten. Vissa envisas till och med att lägga dit ett extra mums – Pasta mums mums Karlstein
Trettondagsafton och Oxfilé Wellington! Trettondagsafton bjöd på matlagning med vännerna Pierre och Åsa och barnen Max och Mira. Det är riktigt trevlig det där med att träffas och laga mat tillsammans Det blev lite nya rätter på menyn Gourmetmorsan
Dubbelmarinerad kycklingfilé med citron och rosmarin En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Perfekt på buffébordet. Lägg 1 kg kycklingfilé i marinad nummer 1 i en timme GinasKitchen
Baconlidad getost En favorit när det finns lite tid till matlagning är baconlindad ost på salladsbädd. Har testa lite olika men bäst och godast är getost Kobbar och Krubb