Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. oxfilé,. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sig och laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innan och bara värma på vid själva serveringen
Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova. På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakad oxfilé med lite gojs i
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. Både för att det är nyttigt med fisk men framför allt så ökar det ju sannerligen möjligheterna att variera både vardags- och festmaten
Putsa oxfilén helt fri från fett och hinnor. Krydda den runt om med salt och nymald vitpeppar. Bryn oxfilén ordentligt runt om så att den får fin stekyta
smör och olja, till stekning. 400-500 g oxfilé. 250 g Cantadou vitlök och örter. Oxfilé400-500 g oxfilé salt peppar smör och olja, till stekning. Bengansås2 schalottenlökar sambal oelek 1 oxbuljongtärning 250 g Cantadou vitlök och örter 1,5 dl matlagningsgrädde 0,5 tsk soja 1 msk rödvin
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Skiva över lite smör, strö över ett lager västerbotten och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.