Trettondagsafton och Oxfilé Wellington!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g mald oxfilé eller högrev helt utan senor och fett. alternativt finmalen nötfärs.
  • 3 msk kapris, hel eller finhackad
  • 3 finhackade schalottenlökar
  • 6 st hackade sardellfiléer
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk finhackad kruspersilja
  • grovmalen svartpeppar
  • 1 matsked tomatketchup
  • 2 msk worcestershiresås
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Madeirasås
  • 4 st schalottenlökar
  • 1 msk smör
  • Oxfilé
  • 800 g färsk oxfilé (mittbiten)
  • 2 st smördegsplattor 30x20 cm
  • 1 st ägg till penslingsalt och pepparsmör och olja till stekning
  • Duxellmassa
  • 500 g färska champinjoner

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.