Lägg dom i en matsked och gör snitten i potatisen och lägg dom i en långpanna. Låt de sedan stå i ugnen i ca 1 tim 30 min på 200 grader. Oxfransyska marinerad i rödvin och timjan 1,5 kg Oxfransyska1 dl kinesisk soja1 dl matolja1,5 dl rödvin Castello2 schalottenlökar, delade/helaEn halv kruka färsk timjanGrovmalen svartpeppar och salt0,5 dl Maizena redningPutsa köttet. 30 min p. 1 dl matolja
Bryn färsen med krossad vitlöksklyfta, tomatpurén och tacokryddan i smör. Häll oströran överst på tacopajen och skär några körsbärstomater i halvor och placera ut på tacopajen och strö lite riven ost över allt
Minst lika gott om inte godare när osten kommer på. Fräs dem båda i lite matfett i en stekpanna. Låt det puttra i ett par minuter så att smakerna kokas ihop
Tillsätt grädde, mjölk och creme fraiche, koka ihop sakta i 5 minuter. Stek fläskfiléskivorna i 2 minuter på varje sida i het panna i en blandning av rapsolja och smör