Som jag berättade i ett tidigare inlägg så var vi på glöggparty hos min lillasyster på 1. a advent. Det blev lite godis över och snäll som syster är så fick jag ta med mig det hem och blogga om det
Så fantastiskt goda små praliner. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgång till färska valnötter från sin egen trädgård
Baileysbollar gör jag varje år, nu är de lite uppgraderade med frystorkade hallon ovanpå och lite blåbärspulver och en nypa socker för lite extra glamour
Glad Påsk. De flesta av er har väl fullt upp idag med matlagning och andra bestyr. Här är det faktiskt riktigt lugnt, men imorgon blir det desto livligare för då kommer hela familjen hit på lunch
Tjolahopp. Biskvi-time. Denna underbara lilla kaka alltså. Biskvier är ett favoritbakverk för mig och om du kikar runt på bloggen hittar du några olika varianter
juliga dadelbollar med morot, ingefära och kanel (veganska). Att laga fika/kaffetillbehör/chokladbollar baserade på dadelbollar är sen gammalt, men i veckan som gick trollade jag faktiskt fram ett nytt recept baserat på lite mer vintriga smaker om man nu kan säga så