Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Jag vill påminna och tipsa om de här fantastiska småbröden. Under lång tid var det det här glutenfria, low-carb-brödet det enda bröd jag åt när jag undvek alla sädesslag (även naturligt glutenfria)
Bröd utan jäst som går snabbt att baka. Perfekt när du vill ha nybakat och gott bröd snabbt. Grädda bröden i torr stekpanna på medelhög värme i någon minut per sida
Först ut är detta glutenfria bröd. Dela den i två och arbeta till runda bröd med hjälp utav mjölet. Baka bröden i mitten utav ugnen och sänk temperaturen till 230 grader när brödet åker in, baka i cirka 25 minuter
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går till och med fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
Om Hanna GöranssonInformationHej och välkommen. Jag heter Hanna, är 26 år och kommer från Sverige. Jag tror på att varje individ behöver hitta sitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är väldigt individuellt