½-1 dl brödsirap. ev 1 msk brödkryddor. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda filmjölk och sirap i en bunke. Hacka aprikoserna och nötterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och filmjölken
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Jag slängde ner lite nötter och brödkryddor men det är heeelt valfritt. Ugnen ska va på 250° och bröden behöver ca 7-10 min på sig för att bli ätbara. Dock så blir brödet mycket godare med lite godsaker i♥ 0,5 dl havregryn
dela och forma till runda eller avlånga kuvertbröd,avlånga portionsbaguetter eller släta formbröd. lägg kuvertbröden och baguetterna på smorda eller bakplåtsklädda plåtar och formbröden i raka brödformar