Lägg lök och tomater på båda sidor om kycklingen. Blanda ost och grädde och häll det över kycklingen. 4 kycklingfileér 4 persca 10 cm purjolök1 gul lök5-6 soltorkade tomater i olja200 g grovriven parmesanost3 dl gräddesalt, pepparDela kycklingfileérna på längden. 4 kycklingfileér 4 pers
Kontrollera att kycklingen är genomstekt och köttsaften ofärgad. 900 g kycklinglårfilé. 11 msk olivolja med citronsmakLägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper
Grillad kyckling. Om du vill ha ett krispigare skinn kan du dela kycklingen på mitten och grilla med skinnsidan på direkt värme tills kycklingen fått fin färg
Ge kycklingen fin färg genom att steka dem på båda sidorna i hög värme i mycket smör. Koka upp ingredienserna till såsen och häll sedan runt kycklingen
4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Idag tänkte jag svänga inom här med ett enkelt recept på en god kycklingwok, perfekt till en lunch i helgen eller som snabb middagsmat till kommande veckor
Skär kycklinglårfiléerna i mindre bitar. Trä upp kycklingen på grillpinnarna. Grilla över direkt glöd runt om tills kycklingen är genomstekt och fått fin färg