Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar. Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna
Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Kyckling och cashewnötter passar så bra ihop med de frästa grönsakerna. Receptet kommer från Viktväktarna men jag justerat den lite, har bland annat ökat på mängen kyckling och lagt till vattenkastanjer
Ett av Leos önskemål på middag kan va kyckling i sås. Grädde/creme fraiche/soja/kalvfond som värms(för att inte skära sej) hällts över strimlad kyckling som går klart i ugnen
Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. 350 g kycklingfilé eller bogfläsk. 350 g kycklingfilé eller bogfläsk
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. Lägg i kycklingen i såsen ungefär 10-15 minuter. 1 färdiggrillad kyckling eller 2 kycklingfiléer stekta i rikligt med smör i småbitar
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Gör ett snitt i kycklingfiléerna och lägg i två skivor mozzarella i varje filé. Snurra ihop kycklingen med baconen och sätt några tandbetare i filéerna om det skulle behövas för att mozzarellan ska hålla sig innanför kycklingen