1

1

  • 2 Recept
Hälsosamma Semlor - utan tillsatt socker och gluten

Hälsosamma Semlor - utan tillsatt socker och gluten

1 ägg. 1 ½ msk mandelmjöl. 1 ½ msk sötströ. 1 msk pofiber. 1 msk kokosmjöl. 1 krm kardemumma. 1 krm vaniljpulver. 1 äggvita. 1-2 droppar bittermandelarom. Sätt ugnen på 150 grader. 1 ägg 50 gram tjock yoghurt/skyr. 1 ½ msk mandelmjöl. 1 ½ msk sötströ. 1 msk pofiber. 1 msk kokosmjöl. 1 krm kardemumma. 1 krm vaniljpulver. 1 äggvita ½ msk sötströ. 1-2 droppar bittermandelarom
Semlor (fastelavnsboller) utan gluten, vete och jäst

Semlor (fastelavnsboller) utan gluten, vete och jäst

1. 100-200 gram finriven mandelmassa (beror på hur många semlor du tänkt servera). stora, smorda muffinsformar på en plåt (jag använde M storlek med plats till 12 bullar, dom blev inte så höga men helt lagom tycker jag) Sätt in dem i ugnen och skvätt. inte ugnen förrän bullarna fått fin färg, 15–20 minuter. 1. stora, smorda muffinsformar på en plåt (jag använde M storlek med plats till 12 bullar, dom blev inte så höga men helt lagom tycker jag) Sätt in dem i ugnen och skvätt. inte ugnen förrän bullarna fått fin färg, 15–20 minuter