Får jag lov att bjuda på en söt hembakt varm och saftig semla utansocker, gluten eller mjölk. Det var många år sedan jag åt en semla och faktum är att detta var den trevligaste semla jag någonsin ätit
En av dessa var mina favoritbrownies - "brownies utan mjöl" som jag kallar dom. Jag fick från början inspiration till dessa underbara skapelser från PT-Fiaoch Sara från Träningsglädje
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, glutenoch laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Jag kör här på färdigköpt jordnötssmör - osötat såklart - och det får gärna vara lite salt. Eller ja, generellt är väl kombinationen jordnöt och choklad väldigt uppskattad
Blanda alla torra ingredienser och balanda försiktigt ned i äggule ochbanan-smeten. De här muffinsen har jag gjort helt utantillsattsockeroch med ingredienser som går att få tag i överallt
Kakorna gräddade jag på 150 grader i ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.