När jag gjorde inlägget "Gratinerad chevretoast med smörstekta kantareller" så fick jag frågan av Linnea om man kunde göra en glutenfri variant på detta och så klart började min hjärna spinna direkt och därav kommer detta inlägg
Jag har kommit in i en period då jag skulle kunna äta ostbricka till middag var och varannan dag. Och då känns det ju extra lyxigt med ett par goda, hemkokta marmelader till
Ta av från värmen och rör ner rommen. Låt svalna och förvara i kyl. snoppade och sköljda. Koka livligt, utan lock, i 30 minuter innan kardemumman och limesaften tillsätts
Skala rödbetorna och skär dem i kvartar. Ringla olja över och på med flingsalt. Citron- och timjansmör. Skölj citronen och riv skalet och pressa ut saften
Jag sitter i bersån och skriver till dig. Jag älskar att läsa recept, klipper ur i tidningar, sparar på nätet eller i receptböcker och köper den ena kokboken efter den andra