När man tänker på coq au vin blir det oftast en gryta med rött vin som påminner om boeuf bourguignon - en jättegod gryta, receptet finns här på bloggen
Jaha hörrni, nu kommer recept 3 i denna lilla kavalkad av Julia Child-recept. Idag blir det kyckling med gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk
Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Stek dem ca 2 minuter på var sida. Salta och peppra. Skär sellerin i ca 1 1/2 cm tjocka skivor, skala dem och förväll skivorna i lättsaltat vatten
Nu är det en härlig tid, man kan vara ute väldigt mycket och det gäller att passa på att grilla. Det smakar alltid bättre att äta ute, det är något konstigt med det
Regniga och lite murriga sommardagar förgylls alltid av en god, värmande middag. En krämig pasta som du kan krypa upp i soffhörnet med är vardagslyx man ska unna sig när inte grillen går varm
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts