Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd. I synnerhet det här brödet som är knaprigt av solroskärnor och hasselnötter samtidigt som det har en naturlig sötma av bananerna
Bröd. Källarfranska. 3 juli 2016, 22. 06. Hallå. Hoppas att helgen har varit bra. Här kommer ett gott tips på källarfranska, mjuka och fluffiga precis som en källarfranska ska smaka
Frukostfrallor som man bakar ut kvällen innan och som jäser i kylen över natten. Minimalt jobb på morgonen - det enda som behöver göras är att värma upp ugnen, pensla bullarna med vatten och strö över vallmofrön
Hembakat bröd har det där lilla extra. Doften av nybakat bröd som fyller köket är helt underbar. Detta är ett sådant bröd som man omöjligt kan misslyckas med
Det är egentligen inte ett surdegsbröd utan ett långjäst vanligt bröd men det är en bra start. Surdegsmakar’n har den där gången tagit hjälp av en medhjälpare som bakat brödet