Har försökt blogga detta inlägg i 3 h typ, nu skrivs det med en arm då Olivia är i nån slags utvecklingsfas och tycker famnen är sååå skönt och gemytlig
Vi startar denna vegetariska världsdagen med en av mina favoriter. Den är superenkel men blir så god. En massa massa smak och är en perfekt vardagsrätt
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
Hej. Som ni kanske vet så är ett av mina projekt framöver att driva #passionmatlagning tillsammans med fantastiska Zeina ”Zeinas Kitchen” Mourtada på Fryshuset Grundskola Västra i Husby
Bröd750 g formbröd, 18 kantskurna skivor (Jag använde Pågen Längtan fullkornsråg malt)Äggfyllning6 kokta äggGräddfilVitpeppar, saltPersiljaMosa de hårdkokta äggen, blanda med gräddfil till lagom bredbar konsistens
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och tärna potatisen i 1 2 centimeter stora kuber. Skär squashen i knubbiga bitar, klyfta tomaterna, skär löken i klyftor och hacka vitlöken