Mina Favoriter

Mina Favoriter

  • 5 Recept
Mina Favoriter
Italienska maränger

Italienska maränger

Mina 40 maränger behövde gräddas i 60 minuter, där jag bytte plats på plåtarna efter halva tiden. Jag brukar spara överblivna äggvitor i frysen - håller jättelänge och är perfekt att ta fram när man ska göra maränger
Polkamaränger

Polkamaränger

Sätt ugnen på 100 grader. Börja med att krossa polkagrisarna i en mixer. SIla krosset så att du separerar pulvret från de större bitarna
Spröda maränger

Spröda maränger

Spröda maränger. Härligt spröda och goda maränger perfekt till barnkalaset eller till godaste marängsvissen
Maränger med citron- eller chokladsmak

Maränger med citron- eller chokladsmak

Så fort jag har några överblivna äggvitor hemma gör jag maränger. Vanligtvis gör jag dem naturella men häromdagen kände jag mig lite äventyrlig och gjorde två olika varianter