2, Värm upp olja i en gryta och fräs salladslök, paprika och vitlök på svag värme ett par minuter utan att de tar färg. Sjud tills laxen är kokt, ca 3-4 min
Jag kokade upp en god glutamatfri grönsaksbuljong och lät broccoli och purjo koka i den. Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen
Sommarmaten är ju speciell. Mycket grillat, mycket lättlagat men också mycket ”finmat”. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min, tills fisken är fast och täcket fått fin färg
Finhacka purjolöken och låt koka med de sista fem minuterna. Då ingen av oss hade någon vidare lust att laga mat blev det hämtpizza från lokala pizzerian
1½ dl matlagningsgrädde. Lägg potatis, morot, rotselleri och palsternacka i kokande lättsaltat vatten i en kastrull, förväll rotfrukterna i 5 minuter. Gratinera i mitten av ugnen i ca 30 minuter. 1½ dl matlagningsgrädde