Vegetariskt

Vegetariskt

  • 8 Recept
Frasig aubergineburgare med chipotledressing och pommes

Frasig aubergineburgare med chipotledressing och pommes

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Burgare 1 st aubergine 1 krm salt 1 krm svartpeppar , malen 2 st ägg 0,5 kruka(or) färsk persilja 2 dl pankoströbröd 75 gram riven ost 1 msk olivolja 200 gram hamburgerbröd 100 gram gemsallad Chipotledressing 145 gram grillad paprika 2 dl crème fraiche 1 tsk chipotlechilipulver 1 tsk honung 2 krm salt Coleslaw 200 gram morot 0,25 st rättika 200 gram vitkål 2 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 1 krm salt Pommes 700 gram potatis(ar) 1 msk olivolja 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Frasig fetaost med krossad vitlökspotatis

Frasig fetaost med krossad vitlökspotatis

800 g färskpotatis, kokt 4 msk olivolja 4 klyftor vitlök ev chiliflakes 3 dl grekisk yoghurt 10 cm gurka 1 klyfta vitlök, riven 1 msk olivolja salt peppar 3 förp fetaost (à 150 g) 3 msk vetemjöl 1 ägg, uppvispat 3 dl pankoströbröd olivolja, att steka i 4 tomater, i mindre bitar 15 cm gurka, i mindre bitar 1 rödlök, i tunna skivor 100 g kalamataoliver
Halloumipytt med örtsmör och senapskräm med äpple

Halloumipytt med örtsmör och senapskräm med äpple

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Bas 1 kg potatis(ar) 3 st morötter 1 huvud blomkål , litet 0 olivolja 0 salt 0 peppar Örtsmör 50 gram Mat & Bak smör , rumsvarmt 35 gram frysta örter , t
Morots- och halloumibiffar

Morots- och halloumibiffar

Biffar250 g morot 1 halloumiost, ca 200 g 2 ägg 0,75 dl ströbröd 1 krm chiliflakes salt svartpeppar, nymalen olivolja
Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana

Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana

2 aubergines (stora) 1,5 msk salt 4 klyfta vitlök 4 msk Zeta extra jungfruolivolja classico 2 burk Zeta Plommontomater 1 dl Zeta Matlagningsvin Vitt (eller vanligt vitt vin) salt svartpeppar, nymalen 1 kruka basilika, de plockade bladen 2 förp Zeta Mozzarella Di Bufala Campana, skivade (á 125 g) 2 dl Zeta Parmigiano Reggiano, grovriven