kokkk

kokkk

  • 16 Recept
OREGANOKYCKLING

OREGANOKYCKLING

4 pers4 kycklingfiléer2 vitlöksklyftor1 msk smör1/2 tsk salt1 krm svartpeppar2 1/2 dl vispgrädde1 fond du chef chicken2-3 tsk färsk eller torkad oregano1 1/2 msk balsamvinägerGÖR SÅ HÄR
Fasolia med koriander

Fasolia med koriander

Mustig och god gryta med bönor och kött. Fasolia kan tillagas på olika sätt, du hittar recept på vegansk fasolia HÄR
Himmelsk jordgubbstårta

Himmelsk jordgubbstårta

Jordgubbsfyllning. 5 dl Vispgrädde. 200 g Philadelphia. 2½ dl Florsocker. 3 tsk Vaniljsocker. 700 g Jordgubbar, i småbitar
Mandelpaj med limecurd och färska bär

Mandelpaj med limecurd och färska bär

Expressen, Sommarbak, LCHF, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Här kommer ytterligare ett recept ur Expressens LCHF tidning Juni numret
Bataba bel kezbara

Bataba bel kezbara

29 Apr. 08. 42. Twitter. Facebook. Bataba bel kezbara. 0kommentarer. Detta är min absoluta favorit av alla potatisrätter som finns
Kokos- och banancheesecake

Kokos- och banancheesecake

Nu har jag testat att göra en nyttig variant på cheesecake och den blev supergod. Kombinationen kokosmjölk och banan blev verkligen lyckad
Hemmagjorda snickers

Hemmagjorda snickers

Vilken ljuuuvlig dag. Solen skiner, fåglarna kvittrar, våren är i sikte. 10. 000 steg på stegräknaren innan klockan var 10
Citronpaj

Citronpaj

Gör så här. Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg
Söta Prinsessbakelser

Söta Prinsessbakelser

Idag hade jag lite kalas eftersom jag fyllde år i veckan. Och jag har varit så sugen på ganska så länge att göra egna prinsessbakelser
Vaniljkakor med citronkräm

Vaniljkakor med citronkräm

Hej hopp. Så var det redan torsdagkväll och dags att börja ladda för finfredag och HELG- Hur härligt. Det ska som alltid bli skönt med några lediga dagar och denna helgen känns det som jag har lite lagom mycket inbokat
Hälsobröd

Hälsobröd

1 L Långfil (jag använde filmjölk). 16 dl rågsikt. 1 dl råg eller vetekross (jag har amvänt rågkross). 3 tsk bikarbonat