matjsill

matjsill

Matjessill med japansk twist

Matjessill med japansk twist

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 dl pankoströbröd 1 msk svarta sesamfrön 3 st salladslökar 100 gram smör 1 msk Kikkoman Sojasås 1 st Citron 4 st ägg , hårdkokta 400 gram matjesillfilé Köp receptet
Lerpottasill med brynt smör

Lerpottasill med brynt smör

8 matjessillfiléer, grovskurna 8 ägg, löskokta och delade i kvartar 2 rödlökar, skalade och finhackade 0,5 knippe dill, grovskuret 0,5 knippe gräslök, finhackat 16 färskpotatisar, nykokta och delade (löskokta) 300 g smör, brynt