Gratinera tills kycklingen är helt genomstekt ca 30 min. Sänk värmen och låt sjuda i 8 min. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka. 2 min till
Lägg över köttet i en gryta. 1 köttbuljongtärning. Häll resten av ingredienserna i grytan och låt allt puttra under lock på låg värme i 30 minuter. 1 köttbuljongtärning 3 dl crème fraiche
Fördela den konserverade röda parikan på köttet. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och bryn köttet. Strö slutligen riven ost över och grädda i ugn 225 grader i 20 minuter
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
4 portioner Biffar ca 400 g köttfärs 1 ägg 2 msk tomatpuré 1 msk senap 2 msk olja ½ dl vatten lite svartpeppar, salt och basilika smör att steka i Sås 2½ dl matlagningsgrädde 1 tärning köttbuljong hel rosépeppar efter smak, ca 1 msk lite salt och peppar Ruccola 4 portioner pasta Rör ihop alla biffingredienser, forma och stek biffarna i smöret. ca 400 g köttfärs. 1 tärning köttbuljong