När vi var på Kos för några veckor sen så blev hela familjens favoritglass, pistageglass. Jag fick en liten längtan tillbaka till den där glassen, så jag bakade en pistagekaka med vaniljglasyr
God kväll vänner. Jag har så mycket att göra med rättningar nu inför terminens slut, så jag hinner inte riktigt skriva ett långt inlägg så därför bjuder jag er på en favorit från förra året (tror inte att ni är så ledsna för det, för dessa är verkligen helt UNDERBARA)
Har ni trädgård. Om ja, har ni rabarber i era trädgårdar. Vi har det och det är jag glad för. Nu borde vi nog ha gödslat dem innan de växte till sig, men det blev liksom inte av
Jag fortsätter att testa den nya bakformen från Nordic Ware. Eftersom den är så pass mycket större än alla mina andra formar, måste ju alla recept göras om och anpassas
I morgon är det kanelbullens dag. Vilket jag inte vill att vi ska missa. Okej, jag får väl erkänna att jag inte brukar följa vilka olika temadagar det är
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den i kallt vatten. Tillsätt olja, socker och salt. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner lite i taget i degvätskan